TALENT STREAM

Valorile in care credem

Integritate / Rapiditate / Echidistanta / Invatare continua

  • 100+ companii in portofoliu

  • 1000+ Pozitii finalizate

  • 20+ Orase

  • 10 Ani de activitate

//talentstream.ro/wp-content/uploads/2017/06/person3.jpg

CE TREBIUE SA STII DESPRE NOI:

  •  Abordare flexibila, viteza de reactie si implicare 100% in procesul de recrutare sunt atuurile cu care dezvoltam parteneriate cu clientii nostri.
  • Stim ca organizatiile inseamna oameni si tehnologii, iar companiile au nevoie de cei mai buni candidati pentru atingerea obiectivelor interne.

Businessul nostru

cu si despre oameni la nivel profesional si personal

Viteza de reactie

raspundem oricarei solicitari in maxim 48 de ore

Clienti si candidati

ne sunt parteneri in egala masura in fiecare zi

Expertiza noastra

la dispozitia partenerilor nostri in orice moment

Acceptarea

Unui job

Seful, echipa si colegii care va vor inconjura in fiecare zi sunt esentiale pentru fericirea si succesul la un loc de munca.
Cantareste argumentele pro si contra inainte de a lucra pentru o corporatie, o agentie, o organizatie nonprofit sau un startup. Sunt medii foarte, foarte diferite si este important sa decizi in care sa te dezvolti.
Daca o firma ofera angajatilor sai avantaje cum ar fi teambuilding-uri, asigurare privata, bonusuri si flexibilitate, aceasta poate insemna ca firma este competitiva si ca se descurca bine din punct de vedere financiar.
Firma a functionat in mod constant in acest domeniu dorit de tine? Daca da, probabil ca te uiti la un job destul de stabil. Daca nu, fii atent: puteti ajunge intr-un mediu periculos si un loc de munca care te-ar face sa-ti cauti de munca in doar cateva luni.

Contact

+40 757 079 704
office[@]talentstream.ro

Suntem o ALTFEL de companie de recrutare si selectie, avand in centrul filozofiei noastre conceptul de „fit” intre valorile fundamentale ale clientilor si candidatilor pe care ii servim.

Aboneaza-te!

Introduceți adresa dvs. de e-mail aici. Nu acceptam spam-ul!

Call Now Button