De cele mai multe ori cele doua abordari sunt regasite impreuna cu toate ca din punct de vedere conceptual ele nu sunt identice.

Head Hunting presupune activitatea prin care se identifica profile potrivite unei anumite pozitii prin cercetare in piata si abordare directa a candidatilor potriviti. Nevoile de recrutare ale clientilor nostri sunt din ce in ce mai punctuale, iar rolul nostru este de avea abordarea potrivita.

Astfel, realizam impreuna cu partenerii nostri o lista cu companiile de interes si dupa aceea intervine arta noastra de a aborda candidatii potriviti pozitiei cautate.

slide talent stream

Abordare Candidati

De cele mai multe ori, candidatii pe care ii abordam prin aceasta metoda de head hunting apreciaza stilul nostru de lucru si daca nu sunt interesati sau potriviti pentru proiectul, pastram legatura si poate identificam impreuna alte oportunitati de cariera sau primim recomandari potrivite search-ului initial.

Informatii de baza

Partenerii nostri primesc din partea consultantilor Talent Stream informatii valoroase despre tendintele pietei si motivatiile candidatiilor. Ne dorim sa fim aproape atat fata de candidatii nostri cat si fata de clientii nostri, pe care ii servim deopotriva.

Abordare directa

Procesul de abordare directa (head hunting) necesita timp, atentie, perseverenta si profesionalism. In toate procesele noastre de recrutare confidentialitatea informatiilor este esentiala in reusita proiectului. Persoanele abordate sunt protejate si nu dezvaluim indentitatea candidatilor decat cu acordul acestora si cand oportunitatea este reciproca.

https://talentstream.ro/wp-content/uploads/2017/09/service-02-1200x350.jpg

Executive search

In practica, un proces de executive search poate permite utilizarea mai multor metode de atragere de candidati. Efervescenta pietei de recrutare ne-a motivat sa fim creativi si dinamici.

Suntem o ALTFEL de companie de recrutare si selectie, avand in centrul filozofiei noastre conceptul de „fit” intre valorile fundamentale ale clientilor si candidatilor pe care ii servim.

Aboneaza-te!

Introduceți adresa dvs. de e-mail aici. Nu acceptam spam-ul!