Informatii despre agentia ta de Head Hunting

De cele mai multe ori cele doua abordari sunt regasite impreuna cu toate ca din punct de vedere conceptual ele nu sunt identice.

Head Hunting presupune activitatea prin care se identifica profile potrivite unei anumite pozitii prin cercetare in piata si abordare directa a candidatilor potriviti. Nevoile de recrutare ale clientilor nostri sunt din ce in ce mai punctuale, iar rolul nostru este de avea abordarea potrivita.

Astfel, realizam impreuna cu partenerii nostri o lista cu companiile de interes si dupa aceea intervine arta noastra de a aborda candidatii potriviti pozitiei cautate.

slide talent stream

Abordare Candidati

De cele mai multe ori, candidatii pe care ii abordam prin aceasta metoda de head hunting apreciaza stilul nostru de lucru si daca nu sunt interesati sau potriviti pentru proiectul, pastram legatura si poate identificam impreuna alte oportunitati de cariera sau primim recomandari potrivite search-ului initial.

Informatii de baza

Partenerii nostri primesc din partea consultantilor Talent Stream informatii valoroase despre tendintele pietei si motivatiile candidatiilor. Ne dorim sa fim aproape atat fata de candidatii nostri cat si fata de clientii nostri, pe care ii servim deopotriva.

Abordare directa

Procesul de abordare directa (head hunting) necesita timp, atentie, perseverenta si profesionalism. In toate procesele noastre de recrutare confidentialitatea informatiilor este esentiala in reusita proiectului. Persoanele abordate sunt protejate si nu dezvaluim indentitatea candidatilor decat cu acordul acestora si cand oportunitatea este reciproca.

https://talentstream.ro/wp-content/uploads/2017/09/service-02-1200x350.jpg

Executive search

In practica, un proces de executive search poate permite utilizarea mai multor metode de atragere de candidati. Efervescenta pietei de recrutare ne-a motivat sa fim creativi si dinamici.

Intrebari Frecvente

Ce va diferentiaza de alte agentii de recrutare?

Flexibilitate, entuziasm, enegie si determinare sunt cele 4 atuuri dupa care ne ghidam in procesele de recrutare. Ne place sa credem ca suntem extensia departamentului de HR al clientului si de asemenea ne tratam cu respect toti candidatii.

Care este costul pentru consultanta candidati?

Costul pentru serviciul de consultanta este de 150 Euro. Vrem sa venim in ajutorul candidatului cu vasta noastra experienta pentru realizarea unui CV atractiv.

Cui ne adresam?

Clientii nostri sunt cu precadere companii multinationale si nationale de top. Recrutam pozitii de specialist, middle si top management in diferite industrii: constructii, centre de servicii partajate (SSC), oil&gas, retail, servicii, productie etc.

Care este costul recrutarii pentru clienti?

Pentru partenerii nostri abordam costul multiplicator de salarii. Mereu veti gasi disponibilitate sa actualizam costurile corelate in functie de pozitia recrutata.

In cat timp primesc clientii lista scurta?

Consultantii Talent Stream sunt direct implicati in identificarea candidatilor potriviti si veti primi recomandarile noastre din lista scurta in aprox 15-20 zile.

Care este rata de succes?

Ne mandrim cu o rata de succes a proceselor de recrutare de peste 90%. Partenerii nostri revin cu solicitari noi si mereu incercam sa le depasim asteptarile.

Contact

+40 757 079 704
office[@]talentstream.ro

Suntem o ALTFEL de companie de recrutare si selectie, avand in centrul filozofiei noastre conceptul de „fit” intre valorile fundamentale ale clientilor si candidatilor pe care ii servim.

Aboneaza-te!

Introduceți adresa dvs. de e-mail aici. Nu acceptam spam-ul!

Call Now Button