Modelul de recrutare dezvoltat de Talent Stream permite clientilor sa identifice nu numai competente si abilitati stricto-sensu, dar mai ales candidati a caror potrivire culturala cu organizatia permite o contributie pozitiva pe termen lung:

  • Recrutarea moderna necesita un grad inalt de profesionalism si standardizarea procesului;
  • Practicile de talent management presupun o intelegere profunda a cunostintelor, abilitatilor, competentelor si valorilor specifice pentru fiecare pozitie;
  • Organizatiile sunt in cautarea expertizei pentru aceste pozitii profesionale specifice si o abordare sistematica si consistenta a evaluarii candidatilor.

O recrutare de succes necesita o analiza riguroasa, creativitate, logica si judecata solida. Prin intermediul serviciilor noastre de consultanta, oferim organizatiilor instrumentele necesare pentru a identifica, a atrage si a dezvolta candidati extraordinari.
Talent Stream isi concentreaza eforturile pe descoperirea celor mai performanti specialisti si manageri care indeplinesc urmatoarele trei criterii:

  • au minim 3 ani de experienta;
  • au obtinut de-a lungul timpului rezultate concrete cu care se mandresc;
  • cauta organizatia potrivita in care sa poata crea valoare adaugata.

Experienta noastra de recrutare

Agribusiness

Avem experienta de lucru cu marii producatori si distribuitori de inputuri pentru agricultura. Ne-am intersectat cu toate zonele agricole din Romania si am realizat multiple conexiuni in aceasta industrie.

Am reusit sa punem in legatura fermierii, inginerii agronomi si marii producatori de inputuri din Romania.

Constructii

Zona materialelor de constructii este industria unde am activat alaturi de marile corporatii si am abordat sute de candidati.

Prin serviciile de recrutare si executive search, deservim o varietate de companii care activeaza in aceasta arie si ne-am intersectat cu o multitudine de provocari in departamente precum vanzari, marketing, productie, tehnic, administrativ etc.

Bunurile de consum

Know-how in acest sector are la baza un personal profesionist dedicat, cu o perspectiva specifica asupra industriei, in masura sa raspunda solicitarilor tot mai numeroase si provocarile pe care le intampina clientii nostri, mai ales in aceasta perioada.

Oil &Gas

Avem experienta de lucru in fiecare segment al industriei de oil & gas, inclusiv companiile producatoare si de rafinarare, dar si departamentele de suport si dezvoltare business.

Productie

A fi o companie producatoare in aceasta perioada este o mare provocare. Am fost alaturi de clientii nostri in deschiderea de noi unitati de productie, dar si provocarile uzuale legate de nevoile de personal din departamentele tehnice si de productie.

Servicii

Cea mai solicitanta industrie este cea de servicii, unde specialistii nostri au abordat cele mai diverse metode pentru a satisface nevoile clientilor.

Rezultatele si feedback-urile clientului ne-au motivat sa fim din ce in ce mai buni.

Business Process Outsourcing (BPO) sau Shared Service Center (SSC)

Cunoastem foarte bine provocarile unui BPO/SSC si suntem alaturi de clientii nostri pentru identificarea celor mai bune resurse prin metode de head hunting si executive search.

Ne-am intersectat cu o variatate de industrii (financiar, customer service, suport) in diferite limbi straine: engleza, germana, ceha, slovaca, rusa, sarba, bulgara etc. Cu noi, candidatii au intalnit angajatori de top si oportunitati pe masura.

Retail

Suntem alaturi de o multitudine de clienti din zona premium a industriei de retail si am oferit suportul nostru in identificarea celor mai bune profile.

Suntem alaturi de clientul nostru si oferim feedback privind situatiile intalnite in procesele de reseach si abordare candidatilor.

Contact

+40 757 079 704
office[@]talentstream.ro

Suntem o ALTFEL de companie de recrutare si selectie, avand in centrul filozofiei noastre conceptul de „fit” intre valorile fundamentale ale clientilor si candidatilor pe care ii servim.

Aboneaza-te!

Introduceți adresa dvs. de e-mail aici. Nu acceptam spam-ul!

Call Now Button