https://www.talentstream.ro/wp-content/uploads/2018/09/wienerberger-group-512x512bb-300x200.jpg

Laura Simion

Human Resources Manager, Wienerberger Group in Romania

Colaborarea mea cu echipa Talent Stream a început în urmă cu mai bine de 2 ani. În timp, am dezvoltat o relație de prietenie, dincolo de colaborarea profesională, și asta cred că spune multe despre felul în care livrează rezultate pe proiectele dezvoltate.

Contextul actual și dinamica pieței ne-au adus deja mai multe provocări decât ne-am dori în găsirea candidaților potriviți pentru pozițiile noastre. Și aici a intervenit talentul și magia echipei Talent Stream.

Ceea ce mie îmi place cel mai mult în relația noastră este calmul, răbdarea și atenția la detalii. Faptul că ascultă toată povestea din spatele unei poziții deschise, că încearcă să înțeleagă contextul apariției unei poziții, că deja cunosc – din convorbirile noastre – personajele cheie din organizație, tipologia lor și chiar așteptările acestora, îmi ușurează mie munca și ajută foarte mult la identificarea persoanelor potrivite atât pentru job, cât și pentru organizație.

Pe lângă cele spuse, mai sunt și alte avantaje pe care le văd în colaborarea cu Talent Stream: o bună cunoaștere a pieței, o acoperire mare a pieței (nu doar geografic) și, nu în ultimul rând, o bună prezentare a companiei noastre în piață și la candidați (contribuie la employer branding ☺).

Ceea ce Talent Stream furnizează pentru noi sunt candidați, nu aplicanți, și asta face diferența.

Sunt foarte mulțumită de colaborarea noastră și recomand cu căldură atât echipa cât și serviciile Talent Stream.

logo grundfos

Alina Gheorghe

Country Manager, Grundfos

„Am ales sa colaboram cu compania Talent Stream ca furnizor de servicii de recrutare, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei procesului de recrutare-selectie.
Echipa de recrutare, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de recrutare.
Recomand cu increderea compania Talent Stream, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.”

henkel logo

Adrian Zamfirache

Departament Tehnic si Vanzari B2B Director, HENKEL ROMANIA

Experienta colaborarii cu Talent Stream de pana acum a fost una foarte reusita in toate privintele si in acelasi timp provocatoare, desigur in sensul pozitiv.
Cu ajutorul TS am reusit sa gasesc in timpul propus candidatii potriviti chiar si pentru pozitii nisate, in special pe profilul vanzari cu abilitati tehnice.
In procesul de recrutare a candidatilor potriviti, cea mai mare provocare a unui manager este sa poata identifica dar mai ales interpreta corect toate calitatile unui candidat pentru a le utiliza corect in relatia viitoare de colaborare cu angajatul respectiv. Aceasta a fost doar una dintre provocarile pe care le-am avut si eu in acest proces si pot afirma cu tarie ca cei de la TS m-au ajutat sa vad perosanele recrutate in ansamblu, sa le selectez obiectiv si sa formez o echipa de succes.
Recomand cu incredere compania TS in primul atat datorita profesionalismului in relatia cu clientii si cu candidatii, cat si pentru flexibilitatea si modul sistematic, calat pe nevoile clientilor, de abordare a proceselor de recrutare.
Si, pentru ca totul se rezuma in final la relatiile interpersonale, doresc sa le multumesc doamnelor care m-au facut sa scriu aceste randuri.

Contact

+40 757 079 704
office[@]talentstream.ro

Suntem o ALTFEL de companie de recrutare si selectie, avand in centrul filozofiei noastre conceptul de „fit” intre valorile fundamentale ale clientilor si candidatilor pe care ii servim.

Aboneaza-te!

Introduceți adresa dvs. de e-mail aici. Nu acceptam spam-ul!

Call Now Button